About us

Није баш једноставно написатии аутобиографију, не због тога што немамо пуно да пишемо, већ због тога што имамо. Није паметно да ми поред садржаја нашег сајта пишемо нешто додатно. Јер сајт је таквог карактера да представи наш свакодневни живот и наша гледишта, све остало било би сувишно.

          Оно што је интересантно и што не би могли избјећи, јесте, то да смо ми другови још од првог разреда основне школе. Два немирна дјечака, која су кварила просјек читавом одјељењу па и генерацији. Подерана одјећа од игре, образи румени од трчања, била је наша свакодневница. Вољели су нас учитељи, али су ипак имали на уму да нас некако раздвоје. Кроз средњу школу нас је раздвојило друштво и путеви којим смо ишли. Али при завршетку средње школе наши путеви су се спојили,  полако смо кренули стазама радости.

          Вољели би да имамо простора да наведемо неке детаље из дјетинства, али сигурно их нећемо избјећи док будемо писали приче. Пред нама је живот, а ми имамо жељу да оставимо нешто иза себе. Према томе, надамо се да ће вам се свидјети то што ми радимо и да ће нас бити још више да идемо, стазама радости.